Gardenia Residence – cel mai nou concept imobiliar dezvoltat de către Gross & Gross Construct S.R.L. prin compania Meir Invest S.R.L.
, Welt Imobiliare

04/09/2017

Gardenia Residence

Sursa: www.weltimobiliare.ro

Dezvoltatorul imobiliar Gross&Gross Construct SRL anunță lansarea pe piata imobiliara clujeană a unui nou concept imobiliar.  Modern, de tip german, Gardenia Residence este amplasat in zona Borhanci, Cluj-Napoca.

Acest proiect este vândut în exclusivitate cu comision 0% de către agenția Welt Imobiliare.

Avantajele ansamblului Gardenia Residence

Gardenia Residence se află la doar câteva minute de centrul oraşului Cluj-Napoca, în zona de vile a Borhanciului.

Acest proiect se construieşte pe un teren de 21.000 mp şi se pregăteşte să devină o adevărată comunitate.  În acest ansamblu locuitorii își vor regasi confortul, siguranța și modernitatea unei case la care au visat.

Gardenia Residence îmbină armonios 4 imobile cu 64 de apartamente cu garaje subterane și 28 de vile cu grădina. Spaţii comerciale vor fi destinate serviciilor publice şi unei grădiniţe pentru copii. Toate acestea se integreaza într-un mod plăcut cu împrejurimile, generând spaţii naturale ideale pentru promenadă.

Dezvoltatorul acestui proiect oferă gratuit viitorilor locuitori ai ansamblului un parc privat închis cu suprafaţa de 3600 mp. Ansamblul este destinat să fie o oază de relaxare şi bucurie atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici.

Imobilele din Gardenia Residence vor avea un regim de înălţime redus, S+P+2E+ER. Cele 4 imobile vor fi dotate cu lifturi silenţioase cu cabine şi uşi din inox. Intrarea în complex se va face pe un drum privat, dotat cu barieră.

Apartamentele cu 2 camere din Gardenia Residence au suprafeţe cuprinse între 52.00 mp şi 63.89 mp. Cele cu 3 camere au suprafețe cuprinse între 65.72 mp şi 97.59 mp. Întreagă suprafaţă a fost gândită pentru a fi utilizată la maximum. Apartamentele au compartimentare open space, living cu bucătărie, plus unul sau două dormitoare. Fiecare apartament dispune de terase ale căror suprafeţe ajung până la 68 mp. Apartamentele vor conferi, pe lângă suprafaţa vastă a teraselor, panorame de neuitat asupra oraşului şi a împrejurimilor.

Pentru colectarea deșeurilor s-a optat pentru un sistem modern, discret, selectiv de platforme subterane conceput în Austria.

Membrii acestei adevărate comunităţi vor putea să se bucure de tot ceea ce oferă acest ansamblu la începutul anului 2018. Imobilele vor fi predate la stadiul de semifinisat, pregătite pentru a fi finisate după bunul gust şi exigenţa viitorilor locatari.

Gross & Gross Construct SRL

Compania Gross & Gross Construct a fost înfiinţată în anul 2002 de către un grup de dezvoltatori imobiliari din Israel, având o expertiză strategică de peste 30 de ani în acest domeniu si proiecte imobiliare pe piata locala si in Israel.

Welt Imobiliare SRL

Welt Imobiliare este o agenţie imobiliară din Cluj Napoca care activează cu succes pe piaţă de profil începând din anul 2003. Prin calitatea serviciilor oferite, Welt Imobiliare şi-a câştigat încă de la începutul activităţii un bun renume, fiind azi o firma importantă şi respectată în Cluj Napoca.

Comenteaza

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.