Welt Imobiliare participă la Târgul de imobiliare, construcţii şi amenajări 27-29 septembrie 2013 la Polus Center
, Welt Imobiliare

24/09/2013

În perioada 27-29 septembrie 2013 vom fi prezenți în cadrul târgului imobiliar din incinta Polus Center cu numeroase promoții și oferte de vânzare și închirieri apartamente, case, spatii comerciale, terenuri din Cluj-Napoca, Floresti și Apahida.

La  standul Welt Imobiliare, consilierii noștri imobiliare, vă vor oferi informaţii complete despre paşii pe care trebuie să îi urmaţi când achiziţionaţi o locuinţă cu credit sau cash, despre evoluţia preţurilor la vânzări şi chirii imobile în Cluj şi localităţile adiacente. De asemenea, la cererea dumneavoastră, putem efectua gratuit evaluarea proprietăţii pe care doriţi să o vindeţi sau închiriaţi.

Vă aşteptam în Polus Center, la Târgul de Imobiliare, Construcţii şi Amenajări, în perioada 27-29 septembrie 2013, să vă lăsaţi datele de contact, împreună cu detalii despre tranzacția imobiliară pe care doriți să o efectuați, iar consilierii nostri vă vor oferi soluții cât mai apropiate de cerinţele dumneavoastră.

Vă aşteptăm la standul Welt Imobliare începând de vineri 27 septembrie, ora 10:00, până duminică 29 septembrie la ora 22:00, să vă bucuraţi de promoții și oferte.

Comenteaza

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.