Târg imobiliar la Polus Center
, Welt Imobiliare

19/02/2013

Sunteţi interesaţi de achiziţionarea sau închirierea unui apartament, casa, spatiu comercial sau  birou?

Dorim să vă informăm că în perioada 22-24 februarie 2013 vom fi prezenţi în cadrul târgului imobiliar din incinta Polus Center cu numeroase promoţii şi oferte.

Welt Imobiliare va prezenta în cadrul târgului o gamă largă şi variată de oferte din Cluj-Napoca, Floreşti şi Apahida. Consilierii noştri prezenţi în cadrul târgului vor fi pregătiţi să vă ofere informaţii detaliate despre piaţa imobiliară clujeană şi despre cum evoluează aceasta. Tot la  standul Welt Imobiliare veți putea găsi informaţii despre paşii pe care trebuie să îi urmaţi când achiziţionaţi o locuinţă cu credit sau cash. De asemenea, la cererea dumneavoastră, putem efectua gratuit evaluarea proprietăţii pe care doriţi să o vindeţi în măsura informaţiilor oferite de către dumneavoastră.

În cadrul târgului, vă veţi putea lăsa datele de contact, împreună cu detalii despre ceea ce căutaţi, iar consilierii nostri vor lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă oferi soluţii cât mai apropiate de cerinţele dumneavoastră. La standul nostru veţi găsi pliante şi broşuri în care veţi regăsi cele mai bune oferte de pe piaţa imobiliară clujeană şi nu numai, împreună cu informaţii folositoare, fie că sunteţi properietar, fie că doriţi să deveniţi.

Vă aşteptăm la standul Welt Imobliare începând de vineri, ora 10:00, până duminică la ora 22:00, să vă bucuraţi de promoţii și oferte.

Marius M, Welt Imobiliare

Comenteaza

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.